top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvermissmangotravels

Bye bye burnout! De verrassingstrip als ideale 'let it go' remedie voor controlefreaks!

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022


Maak je wel eens (lees: altijd) een Excel op met reisroutes, kostenplaatjes en restauranttips voor je vakantie? Ga je alle boekingssites af om de beste deal te scoren? Kan je dan nog altijd niet beslissen tussen hotel a en hotel b? Geraak je er maar niet wijs uit over welke bestemming uit je bucketlist je eerst wilt doen? Controle freak much? Srprs.me daagt je uit!


Nu het weer back to the office geblazen is, stapelen ook de opdrachten en nieuwe maandplannen zich op en blijft er weinig tijd over om nog een citytrip hier of een road trip daar in elkaar te boksen. Als rigoureuze controlefreak lijk je gevoeliger voor stress en heb je het gevoel dat je stilletjes aan in een werkdipje glipt...Soms moet je even alles uit handen geven en het loslaten; niet alleen op je werk maar ook je in je vrije tijd. Geen keuzestress, geen tig reviews lezen op die bekende boekingssite, gewoon GAAN. Ter plekke moet niets, en alles mag. Met een 'bestemming onbekend' srprs.me trip is het even afkicken, zal het even moeilijk aanvoelen om de teugels los te laten, maar het is de ideale remedie voor de controlefreaks onder ons!Gelukkig moet je niet hélémaal cold turkey gaan!


Sinds het ontstaan van srprs.me zijn er heel wat nieuwe formules bijgekomen. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor 'In Control' (what's in a name??!). 15 te gekke steden worden voor je geselecteerd. Je kan er twee wegstrepen of het maximale, nl vijf! Je krijgt dus iets meer controle, maar je uiteindelijke bestemming blijft nog steeds een grote verrassing. Win-Win!Heb je panische angst om ergens terecht te komen waar je al bent geweest? Misschien is 'Explore New Places' dan wel iets voor jou? Jij vertelt welke Europese steden je al gezien hebt en zij sturen je naar een stad waar je nog nooit geweest bent. Ok toegegeven, dit is voor controlefreaks die al een beetje in remissie zijn, maar vergeet niet: let it go, let it goooo!Ik ging dit jaar met srprs.me naar Valencia (niet gesponsord). Wil je nog eens nalezen hoe zo'n trip in elkaar zit? Bekijk het hier.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page