Search
  • missmangotravels

Summer is cancelled? Niet als je een social bubble proof kamper huurt!
Naarmate de coronaverveling stijgt, groeit ook onze zin om opnieuw te gaan reizen. Nu het er naar uitziet dat we deze zomer best binnen de eigen landsgrenzen blijven, moeten we op zoek naar een waardig alternatief. Met Camptoo kan je dichterbij op reis zonder daarbij in te boeten op comfort, veiligheid en plezier! Camptoo is een betrouwbaar platform, waar je campers kan huren voor je eigen social bubble vakantie. Anderhalvemeterkamperen is jouw nieuw zomerplan!Richting het onbekende

De zomer van 2020 zal er hoe dan ook anders uit zien, dat valt niet te ontkennen. Het enige wat je zelf kan doen, is er het beste van maken. Met Camptoo ben je eindelijk weg van huis, maar wel op een manier die social bubble proof is. Door de geborgenheid van je camper kan je met een gerust hart de Belgische natuur gaan ontdekken. Het is ook dé uitgelezen kans om af te wijken van de platgereden paden en op zoek te gaan naar al de verborgen parels die België te bieden heeft. Geen Belgische kust of koppen lopen in de Ardennen voor jou dit jaar, fieuw!


Nu stel je jezelf waarschijnlijk de vraag: is het wel slim om in een tijd als deze een camper te huren of mijn camper te verhuren? Natuurlijk! De campers worden uiteraard voor verhuur grondig gereinigd. Met de nodige voorzichtigheid kunnen campers dus zeker uitgewisseld worden. Als huurder kan je zelf bij aanvang van je trip alles nog eens ontsmetten uiteraard.


Radio- en televisiepresentator Sam De Bruyn is fan van het idee anderhalvemeterkamperen en blikt alvast terug op zijn ervaring met Camptoo:

‘Ik ging de laatste jaren meer en meer op zoek naar trips dichter bij huis, vanuit een ecologisch standpunt. Met Camptoo leek het net alsof ik op road trip ging met een appartement op wielen. Luxe was er genoeg en daarbij was ik vrij om te gaan en staan waar ik wilde.’Volgens Sam is het ook perfect mogelijk om je afstand te houden van mede-roadtrippers:

‘Je houdt bijna automatisch je afstand, op een camping. Met je eigen plekje waarover je beschikt en je eigen tempo, blijft iedereen vanzelf bij het eigen nest. Waar je wel moet op letten natuurlijk, is dat je je camper niet op een propvolle camping plaatst, maar dat spreekt voor zich.’

"All inclusive" Mogelijk zijn deze zomer heel wat campings open, terwijl andere misschien gesloten zullen blijven. Je kan hoe dan ook het zekere voor het onzekere nemen en rekenen op je eigen ‘zelfvoorzienende camper’. Die heeft een toilet, een douche met stromend water en mogelijk ook elektriciteit. Daarmee geraak je al een heel eindje, letterlijk én figuurlijk! Met een mobiele douche of een mobiel toilet, maak je het jezelf nog wat comfortabeler. Daarnaast maakt Camptoo zelf handige video’s en kan je rekenen op een handleiding die je avontuur op wielen, in goede banen zal leiden.

Met een kamperreis van Camptoo die gegarandeerd betaalbaar en veilig, maar vooral avontuurlijk is, hoef je je over de zomer al geen zorgen meer te maken! Ready to hit the road?

Voor meer informatie en een kijkje te nemen naar alle mogelijkheden: www.camptoo.be