top of page
Zoeken
  • missmangotravels

Travel bucketlist: 10 hidden gems bestemmingen waar ik nu van droom... #armchairtravel

Bijgewerkt op: 25 jan. 2022Ik wou 2021 zo snel mogelijk vergeten. Al mijn hoop was gevestigd op 2022. Ondertussen zijn er al wat weken van dit zogeheten transitiejaar voorbijgeflitst maar is het perspectief op nieuwe reisplannen quasi nihil. Dan maar doen waar ik goed in ben. Lijstjes maken en dromen van betere tijden. Het resultaat: een travel bucket list van hidden gems, met tot voor kort nog onbekende bestemmingen voor mij. Maar nu niet meer, nu kan ik ze niet meer loslaten... #armchairtravel


1. Raja Ampat - Indonesië

2. Matera - Italië
3. Lang Meer in Nationaal Park Jiuzhaigou - China
4. Múlafossur - Ijsland
5. Bonifacio - Corsica
6. Grand Teton National Park - Verenigde Staten
7. Olpererhütte - Italië
8. Ardvreck Castle - Schotland
9. Ponta da Piedade - Portugal
10. Kalalau - Hawaii
 

Alle foto's eigendom van de Instagramprofielen

Introductiefoto: Kathryn Loydall voor Pixabay


bottom of page