Search
  • missmangotravels

Weekendje weg? Huur een camper met je bubbel want de campings zijn weer open!

Updated: Apr 13

ReisnieuwsNaarmate de coronaverveling stijgt, groeit ook onze zin om opnieuw te gaan reizen. Nu het er naar uitziet dat we deze krokus- en paasvakantie best binnen de eigen landsgrenzen blijven, moeten we op zoek naar een waardig alternatief. Met Camptoo kan je dichterbij op reis zonder daarbij in te boeten op comfort, veiligheid en plezier! Camptoo is een betrouwbaar platform, waar je campers kan huren voor je eigen social bubble vakantie. Anderhalvemeterkamperen is jouw nieuw vakantieplan!Richting het onbekende

De zomer van 2021 zal er hoe dan ook weer anders uit zien, dat valt niet te ontkennen. Het enige wat je zelf kan doen, is er het beste van maken. Met Camptoo ben je eindelijk weg van huis, maar wel op een manier die social bubble proof is. Door de geborgenheid van je camper kan je met een gerust hart de Belgische natuur gaan ontdekken. Het is ook dé uitgelezen kans om af te wijken van de platgereden paden en op zoek te gaan naar al de verborgen parels die België te bieden heeft. Vakantieparken en campings zijn sinds 8 februari ook weer open.


Op Visit Wallonia bijvoorbeeld staan alle plekjes in de Ardennen en Wallonië waar je met de camper kan gaan staan, zelfs bij de lokale boer! Over de koppen lopen in de Ardennen zal het dus niet zijn! Er zijn overigens voldoende activiteiten die je in openlucht kan doen, zoals bijvoorbeeld gaan wandelen. De mooiste wandelroutes staan ook in een handig overzichtje van Visit Wallonia.


Ik downloadde voor jou evenwel een pdf met alle 3 en 4 sterren campings in de Ardennen:


Uitgeruste-camperplaatsen-en-campings-in
.
Download • 1.32MB


Nu stel je jezelf waarschijnlijk de vraag: is het wel slim om in een tijd als deze een camper te huren of mijn camper te verhuren? Natuurlijk! De campers worden uiteraard voor verhuur grondig gereinigd. Met de nodige voorzichtigheid kunnen campers dus zeker uitgewisseld worden. Als huurder kan je zelf bij aanvang van je trip alles nog eens ontsmetten uiteraard.


Le Tombeau du Géant - foto Visit Wallonia


Boek nu, reis later

Met de camper heb je zoveel reisvrijheid. Eerst en vooral, je moet geen camper kopen, je kan hem gewoon huren. Je kan zelf kiezen waar je je camper ophaalt en dat kan vaak al een paar kilometers van je eigen huis. Ook qua type camper zijn de mogelijkheden legio. Van een vintage Volkswagenbusje tot een bijna luxehotelkamer op wieltjes. Bovendien kan je ver op voorhand reserveren, zonder een specifieke bestemming in gedachten te hebben. Boeken voor de zomer is dus ook al een optie!


"All inclusive" Mogelijk zijn deze lente dus heel wat campings open, maar zijn nog niet alle faciliteiten beschikbaar. Je kan hoe dan ook het zekere voor het onzekere nemen en rekenen op je eigen ‘zelfvoorzienende camper’. Die heeft een toilet, een douche met stromend water en mogelijk ook elektriciteit. Daarmee geraak je al een heel eindje, letterlijk én figuurlijk! Met een mobiele douche of een mobiel toilet, maak je het jezelf nog wat comfortabeler. Daarnaast maakt Camptoo zelf handige video’s en kan je rekenen op een handleiding die je avontuur op wielen, in goede banen zal leiden.


Met een camperreis van Camptoo die gegarandeerd betaalbaar en veilig, maar vooral avontuurlijk is, hoef je je over de lente al geen zorgen meer te maken! Ready to hit the road?

Voor meer informatie en een kijkje te nemen naar alle mogelijkheden: www.camptoo.be


Foto's van de camper eigendom van Camptoo.