Search
  • missmangotravels

Remedie tegen de lockdown: vakantiefoto's eindelijk afdrukken


fotofabriek

Aan de vooravond van een nieuwe lockdown, wetende dat ik even niet meer zou kunnen reizen, dacht ik met enige weemoed terug aan mijn road trip door Ligurië, mijn enige 'grote' reis dit jaar. Traditiegetrouw maak ik altijd een fotoboek, maar deze keer wou ik de herinneringen als decoratie in de woonkamer kunnen gebruiken. Zo kwam ik uit bij de retroprints van de Fotofabriek.


Wat doet de Fotofabriek?


Bij Fotofabriek kan je een klassiek fotoboek maken of fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, agenda's, kaarten, visitekaartjes en vele verschillende wanddecoraties passeren hier de revue.


Een heel gemakkelijke software of specifieke editor helpt jou op je eigen laptop of smartphone de leukste en meest originele fotoalbums te maken. Je kan natuurlijk ook gaan voor een foto op canvas, verjaardagskalender of een persoonlijk mondmasker.


Alle fotoproducten worden hier in eigen huis verwerkt, gedrukt en verpakt. Bij Fotofabriek gaan ze nog verder in hun duurzame aanpak. In tegenstelling tot vele andere fotoboeken aanbieders, gebruikt Fotofabriek op geen enkele manier chemische stoffen in de productie van fotoboeken of andere fotoproducten. Ze gebruiken steeds minder plastic bij het verpakken van de fotoproducten. In plaats van plastic gebruiken ze steeds meer karton. Ze werken samen met een leverancier die duurzame kartonverpakkingen levert. Dit is gerecycled materiaal. En dit zijn maar enkele punten uit hun duurzaamheidscharter.Hoe maak je retroprints?


Ik was zelf in een vintage mood en ging daarom voor de retroprints. Ze zijn ideaal om in een fotoboek te plakken maar ik wou ze vooral als wanddecoratie kunnen gebruiken.
De foto's worden afgewerkt met een herkenbaar wit frame. Zo heb je nog ruimte om een quote of een sjabloon toe te voegen.


Met de Online Editor is het heel makkelijk om je foto's toe te voegen en te bewerken. Je stopt ze vervolgens in je winkelmandje en voor je het weet liggen je prints bij jou in de brievenbus!Wat moet je nog meer weten?


Normaal gesproken vindt de bezorging de volgende dag plaats, met een uitloop van 1 tot 5 werkdagen. Bij elk fotoproduct wordt aangegeven na hoeveel werkdagen je bestelling wordt verzonden.


Ben je een beetje verlegen om inspiratie? Fotofabriek heeft een online platform gemaakt waar je inspiratie kan putten uit de fotokunstjes van andere klanten.

De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar!


Je fotoproduct kan verzonden worden naar ieder gewenst adres in Nederland en België.https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

https://www.fotofabriek.nl

https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/

FAQ: https://www.fotofabriek.nl/faq/